Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Αλόννησος
Χρήσιμα
Ανακοινώσεις Συλλόγου
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Ημερολόγιο 2011
Ιστορικό του Συλλόγου
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
Ενοικιαζόμενα δωμάτια, στούντιο & διαμερίσματα
Εξοχικές κατοικίες & διαμερίσματα
  ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ
Πληροφορίες
Σκοπός
Δραστηριότητες
Επικοινωνία
  ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Πως θα έρθετε
Μετακινήσεις
Πληροφορίες
Χάρτης
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ: 24240.66.188
Fax: 24240.65.577
Email: seda@alonissos.com
Το group μας στο facebook
  ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ - Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ


Οι δραστηριότητες του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου συνοψίζονται στις παρακάτω:


Καθημερινή Διαχείριση
Το καθημερινό πρόγραμμα λειτουργίας κατευθύνει τις δράσεις πεδίου και τις καθημερινές δραστηριότητες του Φορέα που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική διαχείριση του Πάρκου.


Επιτήρηση και Φύλαξη
Η επιτήρηση και φύλαξη μίας τόσο μεγάλης περιοχής απαιτεί υπεύθυνη και συστηματική προσέγγιση. Το σκάφος επιτήρησης περιπολεί όλη τη περιοχή του Πάρκου σε καθημερινή βάση, καταγράφοντας την κατάσταση του περιβάλλοντος και ελέγχοντας τις δραστηριότητες στην περιοχή.


Χορήγηση αδειών
Η εφαρμογή συστήματος χορήγησης αδειών επιτρέπουν στο Φορέα Διαχείρισης στοχεύει στη μείωση πιθανών αρνητικών επιπτώσεων σε οικοσυστήματα και περιοχές, την ενθάρρυνση υπεύθυνης συμπεριφοράς, τη συλλογή πληροφοριών.


Ευαισθητοποίηση Κοινού
Το προσωπικό του Πάρκου παρέχει πληροφορίες σε απλούς επισκέπτες, σε σχολεία, επαγγελματίες κλπ., που έχουν ανάγκη ενημέρωσης για την καθημερινή λειτουργία του πάρκου και τα ισχύοντα ρυθμιστικά μέτρα.


Επιστήμη και Έρευνα


Σκάφος Επιτήρησης
Ο Φορέας Διαχείρισης του Ε.Θ.Π.Α.Β.Σ διαθέτει φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος μήκους 8.20 μέτρων με δυνατότητα ανάπτυξης ταχύτητας 48 m/h για την επιτήρηση, τον έλεγχο, την έρευνα και τη φύλαξη της περιοχής του Θαλασσιού Πάρκου.
Αρχικη Σελίδα Επικοινωνία Βρείτε μας στο χάρτη Ελληνικά/ Greek Αγγλικά/ English 
© Created & hosted by Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος. Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Κατάλογος καταλυμάτων, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, παραδοσιακά αρχοντικά, παραδοσιακοί ξενώνες, στούντιος, studios, κάμπινγκ, διαμονή, καταλύματα, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμοHotelsLine.com 2010