Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Αλόννησος
Χρήσιμα
Ανακοινώσεις Συλλόγου
Χρήσιμοι σύνδεσμοι
Ημερολόγιο 2011
Ιστορικό του Συλλόγου
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ
Ενοικιαζόμενα δωμάτια, στούντιο & διαμερίσματα
Εξοχικές κατοικίες & διαμερίσματα
  ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ
Πληροφορίες
Σκοπός
Δραστηριότητες
Επικοινωνία
  ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Πως θα έρθετε
Μετακινήσεις
Πληροφορίες
Χάρτης
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ: 24240.66.188
Fax: 24240.65.577
Email: seda@alonissos.com
Το group μας στο facebook
  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ


  Λεωφορείο, ταξί, μοτοποδήλατο, αυτοκίνητο Στην Αλόννησο υπάρχει Δημοτικό λεωφορείο, που το καλοκαίρι πραγματοποιεί τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι (Πατητήρι) προς το Χωριό (Παλιά Αλόννησος) καθώς επίσης και προς τη Στενή Βάλα. Στο νησί υπάρχουν επίσης ταξί.
Για όσους προτιμούν μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις μετακινήσεις στο Πατητήρι ενοικιάζονται μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα.
   Βάρκες - Καϊκια Από το λιμάνι του Πατητηριού ξεκινούν καθημερινά βάρκες και καϊκια που πραγματοποιούν δρομολόγια και εκδρομές προς όλες τις όμορφες παραλίες και τους παραλιακούς οικισμούς του νησιού.
Για όσους προτιμούν μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις μετακινήσεις στο Πατητήρι ενοικιάζονται και μικρές βάρκες, με τα οποία μπορείτε να κάνετε τον περίπλου του νησιού και της γειτονικής Περιστέρας.
  Δικό σας σκάφος Το λιμάνι του Πατητηριού αποτελεί τον κύριο σταθμό ανεφοδιασμού σκαφών στην Αλόννησο. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε καύσιμα, πόσιμο νερό, πάγο,τρόφιμα. Υπάρχει τελωνείο και ταχυδρομείο. Επίσης υπάρχουν μηχανικοί για περιορισμένης έκτασης επισκευές.
Οι κατοικημένοι όρμοι του Βότση και της Στενής Βάλας είναι ασφαλή αγκυροβόλια για την παραμονή μικρού και μεσαίου μεγέθους σκαφών.
Στη Στενή Βάλα υπάρχει επίσης πάγος, πόσιμο νερό και δύο παντοπωλεία. Πολλοί ακατοίκητοι όρμοι είναι κατάλληλοι για αγκυροβόλι και ασφαλή διανυκτέρευση, όπως οι όρμοι Βασιλικό και Περιστέρα.
Στα ερημονήσια του Θαλάσσιου Πάρκου τα ασφαλέστερα αγκυροβόλια αποτελούν οι δύο κύριοι όρμοι του νησιού Κυρά- Παναγιά: ο όρμος Πλανήτης στη βόρεια πλευρά του νησιού(ένα από τα ασφαλέστερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου) και ο όρμος Αγιος Πέτρος στα νοτιοδυτικά.


Φτάνοντας στην Αλόννησο, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων θα σας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια για την εύρεση καταλύματος. Το γραφείο του Συλλόγου βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, το Πατητήρι.
Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε το κατάλυμα που εσείς επιθυμείτε.
Αρχικη Σελίδα Επικοινωνία Βρείτε μας στο χάρτη Ελληνικά/ Greek Αγγλικά/ English 
© Created & hosted by Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος. Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Κατάλογος καταλυμάτων, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, παραδοσιακά αρχοντικά, παραδοσιακοί ξενώνες, στούντιος, studios, κάμπινγκ, διαμονή, καταλύματα, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμοHotelsLine.com 2010